18K Goldfilled Guldfylld Halskedja 60cm

Fashion 2186

Ny produkt

8 objekt

Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till 59 lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå 59 lojalitetspoäng som kan omvandlas till en kupong av 29,50 kr.


599,20 kr inkl.

-20%

749,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Betalsätt
Betalsätt

Mer information

18K goldfilled, guldfylld Halskedja, mycket snygg gedigen tung och tät modell.

Eftersom kedjan är så tät kan man inte böja den i 90 graders vinkel utan den är lite halvsten men ändå följsam runt halsen.

Karbinhakelås.

Material: 18K Guld Filled, metallegering

Längd: ca 60cm inkl. låset

Bredd: ca 7,2mm

Tjocklek: ca 3,6mm

Vikt: ca: 72,5gr

Info:

Gold filled är en engelsk term som har blivit vedertagen även i Sverige. Gold filled är en bättre variant av guldplätering, guldlagret är hållbart och tål även flitig användning.

Gold filled är nästan i samma klass som rent guld. Skillnaden är att man har en basmetall, oftast silver, koppar eller mässing, som kärna och sedan ett lager av äkta guld över.

Detta ska inte förväxlas med guldpläterad, Goldfilled har upp till 20.000 gånger tjockare lager med guld än guldplätering.

Metoden är speciell och man använder sig av hetta och tryck för att få till delarna. Man pressar samman en plåt av rent guld och en plåt av annan metall, guldplätering sker med elektrolys, man lägger då på ett tunt lager guldatomer.

Guldlagret slits heller inte bort och guldet behåller sin vackra färg och glans i år efter år, bara man sköter smyckena väl.

OBS! Får ej utsättas för klor eller blekmedel! 

OBS! Guldgyllda smycken är inte fyllda (massiva) med guld utan tvärtom trots benämningen, guldet är på utsidan med en kärna av annan metall!

Omdömen

Skriv din recension

18K Goldfilled Guldfylld Halskedja 60cm

18K Goldfilled Guldfylld Halskedja 60cm